00:27 - 11 December, 2017

Ushqimet që pastrojnë tru...

Brokoli, qepa janë disa nga ushqimet që pastrojnë trupin nga nikotina Nikotina është ...
19:36 - 10 December, 2017

Këto ilaçe i shkaktuan ma...

Edhe pse problemi shpesh është i lidhur me plakjen, abuzimin me alkoolin, pirjen e du...
12:53 - 8 December, 2017

Kjo është sëmundja më ngj...

Një burrë ishte duke punuar kur shefi i tij drejtua për nga tavolina e tij dhe filloi...
19:04 - 6 December, 2017

Jo vetëm kanceri dhe sëmu...

Kur flitet për shkaktarët kryesorë të vdekjeve në botë, ka shumë mundësi që mendja t’...
16:48 - 6 December, 2017

Përdorimi i përditshëm i ...

Përdorimi afatgjatë i aspirinës mund të ulë rrezikun e zhvillimit të disa llojeve të ...
16:41 - 6 December, 2017

I thoni lamtumirë anemisë...

Me tre lugë gjelle në ditë do të shtoni rruazat e kuqe dhe do të mbani hemoglobinën n...
15:28 - 6 December, 2017

Shikimi i dobët është i l...

Dobësimi në shikim te personat e moshuar është i lidhur edhe me jetë më të pakët, bëj...
15:26 - 6 December, 2017

Ushqimet që nuk duhet të ...

Pa marrë parasysh mënyrat që përdorim për të hequr puçrrat në fytyrë, me kremra apo t...
15:16 - 6 December, 2017

Si të zbuloni nga cilat s...

E dini se çfarë grupi gjaku keni? Përveç se duhet në rast se lind nevoja që t’i dhuro...

Të ngjashme

Në fokus