.. C
 
 
25.02.2018
Ballina Spirtualitet

Spirtualitet

8:03 / 12.02.18

Disa pasanikë nga Siria vendosën të shkojnë dhe të kryejnë ritualin e shenjtë të haxhit. Me qëllim që tu shërbejë e tu përgatisë ushqimin, morën me vete një person të njohur për cilësinë e shërbimit, gatimet e shijshme dhe shpirtin e humorit. Ai nuk e kishte kryer d....

Info Shqip: Tregimi mbi plakun e urtë që ja tregoi mbretit mëshirën e Allahut xh.sh

Tregimi mbi plakun e urtë që ja tregoi mbretit mëshirën e...

Info Shqip: Tregimi mbi mbretin i cili vendosi të shpërblejë me një kurorë floriri një nga qytetarët që ka dhënë kontributin më të madh në mbretërinë e tij

Tregimi mbi mbretin i cili vendosi të shpërblejë me një k...

Info Shqip: Mesazhet më të fuqishme të Kuranit. që i’a vlen t’i lexoni

Mesazhet më të fuqishme të Kuranit. që i’a vlen t’i...

Spirtualitet më shumë

Do të vijë një person i cili është nga banorët e...

Shkenca e zbuloi në shekullin e XX, por në Kuran ishte...

Mendjemadhësia dhe dënimi i saj

Ramazani më shumë

Urime festa e Fitër Bajramit

Në kërkim të natës së Kadrit!

Njeriu vdes në sexhde në Xhakarta (VIDEO)