Urime dhe për shumë vite festa e Fitër Bajramit

Muslimanët në të gjithë botën sot festojnë festën Fitër Bajramit. Kjo festë e shejntë për Muslimanët vjen pas muajit të Ramazanit, një prej pesë shtyllave të Islamit, ku besimtarët Agjëruan, duke ju përkushtuar më shumë adhurimit dhe devotshmërisë ndaj Krijuesit të tyre, Zotit.

Portali InfoShqip ju uron të gjithë besimtarëve pranimin e lutjeve dhe veprave të mira të bëra gjatë muajit të Ramazanit si dhe pranimin e Agjërimit të tyre. Urime dhe për shumë vite festa e Fitër Bajramit. /InfoShqip


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu