23:42 - 10 December, 2017

4 gjërat që po na plakin ...

Aplikojeni kremin e diellit në çdo kohë Nëse pyet shumicën e njerëzve se cilat janë d...
23:20 - 10 December, 2017

10 gjëra që nuk i keni di...

Të enjten mori në shtëpi një tjetër “Top të Artë”. Është një nga lojtarët më të fortë...
23:06 - 10 December, 2017

Shteti jep ka 2200 euro n...

Zvicra ka nisur të eksperimentojë projektin për “të ardhurat bazë të pakushtëzuara”, ...
22:58 - 10 December, 2017

Kënga që po çmend interis...

Skuadra italiane e futbollit, Inter, ka realizuar një këngë që përkon me festat e fun...
22:00 - 10 December, 2017

Shitet në ankand një fsha...

Një fshat i vogël në Brandenburg të Gjermanisë është shitur për 140.000 euro në një a...
21:06 - 10 December, 2017

Gazeta Britaneze Daily Ma...

“Fëmijët e pasur të Tiranës”, ishte artikulli që agjencia e lajmeve Daily mail i kush...
20:57 - 10 December, 2017

E reja i kërkon falje ish...

Një histori e dhimbshme dhe plot emocione të forta ishte ajo e Nertilës në “Ka një me...
19:07 - 10 December, 2017

Historia e pazakontë! Me ...

Edmira prej 4 vitesh vuan dënimin në burgun e grave 325 në “Ali Demi”. Ka qenë një le...
17:46 - 10 December, 2017

E pabesueshme: Ndizet fur...

Se automjetet gjermane janë numër 1 në botën e automobilizmit, e dëshmojnë edhe këto ...

Të ngjashme

Në fokus

Këta janë dhjetë tradhëtarët më të këqinj të historisë

Që kur ekziston njerëzimi ekzistojnë edhe tradhëtitë. Në etapa të ndryshme të historisë njihen edhe tradhëti të shkaktuara nga personalitete dhe ndaj perso