Ballina INFO+ Video Interesante

Video Interesante

Tek kategoria Video Interesante në InfoShqip.com do mund të ndiqni video të ndryshme nga më interesantet dhe më të bukurat.

Çfarë përjeton trupi gjatë 30 ditëve të agjërimit të Ramazanit (VIDEO)

Çdo vit për Ramazan, miliona myslimanë në të gjithë botën agjërojnë për 30 ditë nga mëngjesi në mbrëmje. Por ky muaj është shumë më tepër se thjesht agjërim. Ramazani është muaji i zgjedhur dhe...

Organizimi i shqiptarëve në Perandorinë Osmane dhe përqindja që zinin ato në 4 vilajetet...

Për qindra vjet me radhë nga pikëpamja administrative trojet shqiptare ishin përfshirë në ejaletin e madh të Rumelisë, i cili ishte krijuar qysh në pjesën e parë të shekullit gjashtëmbëdhjetë, por sistemi i vjetër...

Profesori u shpjegoi studentëve të tij problemin më të vështirë të jetës, duke marrë...

Një ditë gjatë leksioneve një profesor universiteti i pyeti studentët e tij, se sa mendonin se peshonte gota e ujit që ai po mbante në dorë. Duke marë shembull gotën e ujit profesori donte...

Cili nga këta futbollistë ka qenë më i mirë: Ronaldo apo Messi? (VIDEO)

Në 10 vitet e fundit debati më i madh i futbollit ka qenë “Messi apo Ronaldo”? Të dy kanë pasur karrierë të shkëlqyeshme, duke fituar trofe të shumtë. Ata që janë pro Ronaldos thonë se...

10 thëniet më të bukura për politikën dhe politikanët (VIDEO)

Një aforizëm nuk është i gjatë sa një leksion, por e thënë në një situatë të caktuar, mbi të mund të mendohesh më gjatë sesa për një leksion. Në këtë video mund të shikoni...

Këshilla e babait për djemtë e tij që nuk e dëgjonin

Një baba i këshillonte djemtë e tij që të jetonin së bashku, por ata nuk e dëgjonin. Më pas ai u mori një shembull me një tufë thupra për tju a treguar më mirë...

10 thënie inspiruese nga poeti persian Rumi (VIDEO)

Me siguri keni dëgjuar për poetin e njohur persian Rumin ai njihet si nektari i poezisë perse dhe mban një peshë të madhe të filozofisë universale. Në vazhdim ju mund t’i gjeni të disa prej...

Sa herë të humbësh besimin tek vetja, lexo historinë e këtij plaku të mençur...

Mungesa e vetëbesimit është një problem i madh i cili sot i mundon shumë njerëz. Vetëbesimin mund ta humbni me kalimin e kohës nga përvojat negative të jetës. Sidoqoftë, gjithmonë duhet të përpiqeni ta...

10 Thëniet më të famshme të Vjosa Osmanit (VIDEO)

Vjosa Osmani është një emër i njohur në skenën politike të Kosovës. Dy palë zgjedhjet e fundit të mbajtura në Kosovë e nxorën Vjosën si gruan deputete më të votuar në zgjedhje. Në këtë video...

Ngjarjet kryesore të vitit që kaloi: A ishte viti 2020 një ndër vitet më...

Nuk ka dyshime se viti 2020, do të njihet si viti më i keq në histori, të paktën për ne që e përjetuam gjithë çka ndodhi gjatë 2020. Viti që sapo kaloi ishte viti...

Lajmet e fundit