Çfarë përjeton trupi gjatë 30 ditëve të agjërimit të Ramazanit (VIDEO)

Çdo vit për Ramazan, miliona myslimanë në të gjithë botën agjërojnë për 30 ditë nga mëngjesi në mbrëmje. Por ky muaj është shumë më tepër se thjesht agjërim. Ramazani është muaji i zgjedhur dhe i bekuar. Ky është muaji i agjërimit, adhurimit, amnistisë dhe faljes. Në këtë muaj, Allahu xh.sh. njerëzve u ka dhuruar begatinë dhe mëshirën më të madhe.

Pos shumë dobive që sjell agjërimi, ka edhe dobi shëndetësore ku trupi ynë përjeton disa ndryshime gjatë 30 ditëve të agjërimit. Në këtë video të shikoni disa informacione interesante në lidhje me atë që ndodh në trupin tuaj gjatë këtyre 30 ditëve të Ramazanit.

Video:


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu