Ballina Sport

Sport

11:47 / 26.10.21
Sport

Antonio Cassano mbron Luciano Spallettin dhe thotë se Francesco Totti do të harrohet në 20 vjet pasi vetëm Leo Messi, Diego Maradona, Johan Cruyff janë të përjetshëm. Tifozët e Romës brohoritën emrin e Tottit dhe vazhduan të fajësojnë Luciano Spallettin kur trajn....

Info Shqip: Messi ka telashe në Ligue 1

Messi ka telashe në Ligue 1

Info Shqip: Eden Hazard nuk e njeh “El Clasicon”, ky është rekordi i tmerrshëm i belgut

Eden Hazard nuk e njeh “El Clasicon”, ky është rekordi i ...

Info Shqip: Super vila e CR7 është e paligjshme, do të duhet të prishet

Super vila e CR7 është e paligjshme, do të duhet të prishet


Futboll më shumë
Basketboll më shumë
Fomula 1 më shumë
Sporte të tjera më shumë

[/tdc_zone]