.. C
 
 
20.05.2019
Ballina Stil Jetese

Stil Jetese

12:05 / 14.05.19

Përgatitja për takimin e parë zakonisht është e mbushur me kombinimin e emocioneve, frikës dhe intrigave Kemi disa këshilla që t’ju shkojë sa më mirë, transmeton Telegrafi. 1. Vishuni bukur Përshtypja e parë zgjat, kështu që përgatituni që të dukeni sa më pastër dhe sa më buku....

Info Shqip: Ushqimet që asnjëherë nuk duhet t’i hani, nëse keni dhimbje në gju

Ushqimet që asnjëherë nuk duhet t’i hani, nëse keni dhimb...

Info Shqip: Mos përdorni shkopinj pambuku për pastrimin e veshëve, ja cila është metoda më e lehtë dhe më pak e rrezikshme (VIDEO)

Mos përdorni shkopinj pambuku për pastrimin e veshëve, ja...

Info Shqip: Një lajm i mirë për ata që konsumojnë çaj rusi

Një lajm i mirë për ata që konsumojnë çaj rusi

Shëndetësi më shumë

Cilat ushqime krijojnë varësi

Ja çfarë ju ndodh nëse nuk pini kafe

Palestër/Dieta më shumë
Receta Gatimi më shumë

“Kadlava”, shija ku bashkohet bakllavaja me kadaifin

Fara e bukës, ushqimi që ju bën të përjetshëm

Receta për sheqerpare pa vezë

Udhëtime më shumë
Dashuria më shumë