Bëjeni këtë ushtrim vetëm pesë minuta në ditë dhe kofshët tuaja do të jeni për medalje

Këto ushtrime janë dizajnuar vetëm për tendosjen e pjesëve të brendshme të kofshëve.

Do t’ju nevojiten vetëm pesë minuta në ditë, mirëpo nëse dëshironi edhe më shumë nga kjo, do të arrini më shpejt rezultate.

Vetëm ndiqni instruksionet nga video-klipi dhe ushtroni bashkë me instruktorin.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu