Tregimi për Princin që thirri vajzat e mbretërisë dhe u tha që “Kush më sjell lulen më të bukur do të jetë gruaja ime” (VIDEO)

Ishte një herë një princ që nuk kishte gjetur akoma vajzën e duhur për tu martuar. I ati i shqetësuar i thotë: ”Kur të vdes, do jesh ti Mbreti, por vetëm nëse je i martuar. Kështu thotë ligji, prandaj gjej grua biri im.”

Princi ndoqi këshillën e një burri të mençur dhe vendosi të mbledhë të gjitha vajzat e mbretërisë së tij. “Ajo më e denja që do të më hyjë në zemër dhe do të jetë gruaja ime“, – përsëriste princi me vete.

Për vazhdimin e tregimit ndiqni videon në vazhdim:


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu