InfoShqip ju uron festën e Kurban Bajramit

Urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit, qofshin të pranuara dhe të shpërblyera të gjitha veprat e mira, lutjet dhe sakrificat e myslimaneve nga ana e Zotit të Madhërishëm.

Kurban Bajrami është Festë e madhe sepse në vete përmban shumë dimensione historike dhe shoqërore me domethënie të jashtëzakonshme për njerëzimin në përgjithësi, e për besimtarët në veçanti. Kjo është festë e cila karakterizohet me sakrificën, modestinë, dashurinë dhe humanitetin mes njëri tjetrit.

Urojmë që mesazhi i Kurban Bajramit të mos jetë vetëm formalisht por të ndjehet edhe shpirtërisht mes nesh. /InfoShqip.com


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu