Burrat qëndrojnë të martuar për gjithë jetën vetëm nëse gruaja i plotëson këto dy kushte

Kur flasim për martesën, jetëgjatësia e saj më së shpeshti i atribuohet dashurisë. Psikologu i njohur, Mihail Labkovski, thotë se dashuria zakonisht përfundon në një moment edhe në martesat më të lumtura, por se këta njerëz mbeten në një martesë të lumtur dhe të përsosur sepse dy gjëra janë më të rëndësishmet në bashkimin e dy njerëzve, transmeton Glossy.

“Me kalimin e moshës, ne kemi më pak forcë sesa kur ishim të rinj, kështu që gjithçka që duam është mirëkuptimi, qetësia dhe rehatia. Pra, cili është sekreti i një martese të lumtur ku dashuria ka ndalur? Unë do t’ju them – besim, një ndjenjë sigurie, mbështetje dhe mirëkuptim”.

Kur arrini të dyzetat dhe të pesëdhjetat, këto cilësi janë shumë më të rëndësishme për ju epshi dhe xhelozia që ju shkakton dhimbje koke.

Jam e sigurt që femrat që kanë investuar gjithë energjinë e tyre në jetë në karrierë, financa dhe pamje, janë shumë të tensionuara në këto vite, gjë që ndikon në martesën e tyre. Ata besojnë se këto cilësi të tyre janë ato që e kanë mbajtur një mashkull pranë tyre. Në të dyzetat dhe të pesëdhjetat janë shumë të lodhura, sepse ecin vazhdimisht në rrugën e gabuar.

Një burrë bie në dashuri me personalitetin, e do individualitetin, respekton vetëbesimin dhe pavarësinë. Shprehia i lidh njerëzit, por për sa kohë? Në një moment në çdo martesë, vjen një moment kur një mashkull thjesht dëshiron të jetojë i qetë, pa stres, pa ndërhyrjen e njerëzve të tjerë. Ai dëshiron të lundrojë në një det të qetë.

Është kjo aftësi për të mos shkelur zonën e rehatisë së dikujt, por për ta respektuar atë, përcakton se sa vite do të jetoni së bashku.

Pra, të dashura zonja, një burrë do të jetojë me ju për pjesën tjetër të jetës së tij në dy kushte:

1. Keni diçka për të folur,
2. Mos u shqetësoni shumë për gjëra të parëndësishme.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu