Si ta bartni këmishën në katër mënyra të reja

Duke pasur parasysh që këtë sezon këmishët klasike janë bërë shumë të popullarizuara, blogerja Christine Andrew ka vendosur që të na zbulojë mënyrat e reja për stilizim.

E para dhe themelore është që të vishni këmishë të madhe dhe të përthekoni pullat, pastaj të filloni të lozni me format e saj.

Sekreti fshihet në nyjën e dyfishtë, të cilën mund ta lidhni në mënyra të ndryshme dhe këmisha juaj do të fitojë një ridizajn total!

Pjesa më interesante?

Këmishën visheni mbrapsht, ashtu që pjesa e pasme të dalë para!

Këtë dhe katër mënyra të tjera për stizilim mund t’i shikoni në këtë video.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu