Ballina Etiketimet Menstruacionet

Etiketim: menstruacionet

Çfarë duhet të ditur për AMENORRENË (mungesa e menstruacioneve) ?

Mungesa e plotë e mujoreve, amenorreja, është një dukuri normale në fëmijëri (pa ardhur menstruacioni i parë), gjatë shtatzënisë dhe në menopauzë. Amenorreja çon...

Lajmet e fundit