Ballina Etiketimet Pese

Etiketim: pese

Shkupi, një ndër pesë qytetet në botë me më shumë të...

Radikalizim i gjatëkohshëm dhe rekrutimi e mobilizimi i rrjetës së ekstremistëve nga jashtë më shumë se 15 vite duket se po funksionon në veri...

Lajmet e fundit