21:01 - 22 January, 2017

Çfarë shpërthimi! 19 ndër...

Kjo video është filmuar në qytetin kinez të Wuhan. Një shpërthim i kontrolluar ka rrë...
22:11 - 20 January, 2017

Viedo e frikshme, shtegu ...

Një burrë u vra nga një krokodil 3.3 metra i gjatë ndësa po përpiqej që të kalonte lu...
18:38 - 12 January, 2017

Demi kishte qenë gjithë j...

Demat dhe në përgjithësi kafshët shtëpiake, në shumë pjesë të botës jetojnë në kushte...
22:34 - 11 January, 2017

Sorra nuk kërkonte ushqim...

Kjo sorrë e dinte saktësisht se çfarë donte dhe u nuk u ndal para asgjëje për të marr...
18:50 - 11 January, 2017

Me këtë pajisje, vetura s...

“Trac-Grabber” është pajisja më e re revolucionare në botën e automobilizmit, pajisje...
20:36 - 10 January, 2017

Dëshironi që bananet t’i ...

Sa më shumë që të qëndrojnë, shansi më i madh është që bananet të marrin ngjyrë të er...
02:45 - 10 January, 2017

E dhimbshme, kali ‘qan’ m...

Nëse qeni është kafsha më besnike e njeriut, atëherë një kafshë tjetër e cila krijon ...
16:03 - 4 January, 2017

Mercedes debuton me jahti...

Mercedes-Benz ka debutuar me një jaht superluksoz prej 1.7 milionë dollarëve Kompania...
14:50 - 4 January, 2017

Fëmijën dyvjeçar e zë dol...

Një video tejet interesante është shfaqur në internet, në të cilën shihet se si një v...

Të ngjashme