Ballina Etiketimet 200 dhe 2000 denare

Etiketim: 200 dhe 2000 denare

Së shpejti në treg banknotat prej 200 dhe 2000 denarë

Qytetarët në vend së shpejti do të mund të bëjnë pazar edhe me 200 dhe 2000  denarë deri në fund të vitit apo fillim...

Lajmet e fundit