Ballina Etiketimet Afera e telekomit

Etiketim: afera e telekomit

A do të jetë afera “Telekom” rasti i shtatë i PSP-së...

“Titanik”, “Torturë”, “TNT”, “Transportuesi”, “Fortesa” (Tvrdina) dhe “Thesari”, të gjitha rastet që deri më tani i ka iniciuar Prokuroria Speciale, në emërtimet origjinale në...

Lajmet e fundit