Ballina Etiketimet Aleksandra Pop Stefanija

Etiketim: Aleksandra Pop Stefanija

Këshilli penal, përsëri refuzon ankesat e PSP-së

Këshilli penal ka refuzuar ankesat e Prokurorisë Speciale Publike (PSP), për masën e kujdesit ndaj dy shefave të dyshuar të MPB-së dhe një arkivisti,...

Lajmet e fundit