Ballina Etiketimet Algjeri

Etiketim: algjeri

Dijetarët muslimanë në Algjeri reagojnë për situatën në botën islame

Bashkësia e Dijetarëve Muslimanë Algjerianë ka dënuar përpjekjet për "përhapjen shiite" në botën islame dhe sulmet e kryera kundër muslimanëve sunnitë në Irak, raporton...

Lajmet e fundit