Ballina Etiketimet Ar

Etiketim: ar

Rritet sasia e arit monetar në rezervat devizore të Maqedonisë

Banka Popullore e Maqedonisë e ka ritur sasinë e arit monetar në rezervat devizore të vendit, përmes procedurës së shkrirjes së monedhave jubilare dhe...

Lajmet e fundit