Ballina Etiketimet Autori

Etiketim: autori

Autori i një vrasje në Kosovë, ka një mesazh të fuqishëm...

Një vrasje e kryer në tregun e Komoranit, më 30 korrik të vitit 1994, solli hasmërinë mes familjes Krasniqi dhe Arllati. Këta te fundit,...

Lajmet e fundit