Ballina Etiketimet Banjo

Etiketim: banjo

Zbuloni ëndrrën më të madhe të Bill Gates. Shumë interesante

4 vjet më parë, Bill gates dhe bashkëshortja e tij Melinda, akorduan 710 mijë dollarë për të bërë revolucionalizuar sistemin tradicional të tualeteve. Synohej...

Lajmet e fundit