Ballina Etiketimet Baruti

Etiketim: baruti

Baruti: Komandant Makiatot e 2002-2016, të largohen nga skena politike

Xhem Llamallari: Komandant Makiatot e 2002-2016, dhe ata që thirrshin UÇK,UÇK për interes të xhepit vet, menjëher të largohen nga skena politike. Magart njëher!

Lajmet e fundit