Ballina Etiketimet Biodiversiteti ne maqedoni

Etiketim: biodiversiteti ne maqedoni

3.6 milion dollar për projektin e biodiversitetit në Maqedoni

Rritja e rrjetit kombëtar të rajoneve të mbrojtura, krijimi i kushteve për menexhim më efikas të biodiversitetit dhe përfshirja e saj në procesin e...

Lajmet e fundit