Ballina Etiketimet Bota

Etiketim: bota

Bota në vitin 2017: Beteja e ideve

2016-a ishte viti i shthurjes. Normat e njohura u shpërbënë bashkë më të. Idetë e vjetra u sfiduan dhe u hodhën poshtë. Bota jonë...

Karadavi reagon ndaj “heshtjes” së botës islame për Halepin

Kryetari i Unionit Botëror të Dijetarëve Muslimanë, Jusuf el-Karadavi ka reaguar ndaj “heshtjes” së botës islame ndaj tragjedisë në qytetin e Halepit në Siri,...

Pesë anëtarë të lartë të ISIS-it, i dhanë një goditje të...

Televizioni irakian Al Sumaria njoftoi se ISIS-i po kërkon pesë anëtarë të lartë të kësaj organizate, meqë ata vodhën miliona dollarë dhe po kalojnë...

Lajmet e fundit