Ballina Etiketimet Buxheti i vitit 2017

Etiketim: buxheti i vitit 2017

Minoski: Duhet patjetër të miratohet buxheti për vitin 2017

Propozim-buxheti për vitin 2017 është përgjigje ndaj nevojave dhe situatës në të cilën gjendet ekonomia e Maqedonisë. me këtë buxhet garantohet pagesa e rregullt...

Lajmet e fundit