Ballina Etiketimet Dhuna ne familje

Etiketim: dhuna ne familje

Në Manastir prezantohet një doracak për shërbyesit policor

Në Manastir është prezantuar një Doracak për shërbyesit policor për përforcimin e aftësive për intervistimin dhe mbledhjen e dëshmive në rastet e dhunës në...

Lajmet e fundit