Ballina Etiketimet Faik konica

Etiketim: faik konica

“Shqiptarët e mjerë presin që Europa të vijë sot a nesër...

Më poshtë një përbledhje e thënieve të Faik Konicsë, për Shqipërinë dhe shqiptarët. Sa e sa marrëzi, sa e sa poshtërsi e krime janë bërë...

Faik Konica: Ju rrëfej historinë e Epirit shqiptar që duan të...

Epiri shqiptar Nga Faik Konica Botuar më 1904 Grekëve u ka vajtur në mendje t’i japin Shqipërisë së Poshtëme emrin e saj të vjetër të Epirit, dhe...

Lajmet e fundit