Ballina Etiketimet Femijet me nevoja te vecanta

Etiketim: femijet me nevoja te vecanta

UNICEF do të bashkëpunojë me mjek për zbulimin e hershëm të...

UNICEF ka filluar bashkëpunim me Shoqatën e mjekëve në mjekësinë e përgjithshme dhe mjekësisë familjare që t’i forcojnë kapacitetet e mjekëve në mjekësinë e...

Lajmet e fundit