Ballina Etiketimet Fjalet e fundit te Steve Jobs

Etiketim: fjalet e fundit te Steve Jobs

“Ato që do të marr me vete”. Fjalët e fundit të...

Zoti na ka bërë në një mënyrë, ne mund të ndiejmë dashurinë në zemrën e secilit prej nesh, dhe jo iluzionet e ngritura prej...

Lajmet e fundit