Ballina Etiketimet Hadithe per prindet

Etiketim: hadithe per prindet

Dashuria dhe respekti ndaj prindërve në Islam

Allahu i Madhëruar thotë në Kuranin Famëlartë: “Zoti yt ka urdhëruar, që të mos adhuroni askënd tjetër përveç Atij dhe që të silleni mirë...

Lajmet e fundit