Ballina Etiketimet Infrastruktura ne maqedoni

Etiketim: infrastruktura ne maqedoni

Trotuare dhe rrugë të reja në Gjevgjeli

Komuna e Gjevgjelisë do të ndajë më shumë se 25 milion denarë, nga buxheti i saj për ndërtim dhe rregullim të rrugëve të reja...

Lajmet e fundit