Ballina Etiketimet Keshilli me prinder

Etiketim: keshilli me prinder

Maqedoni, edhe këtë vit shkollor do të vazhdojë projekti për këshillim...

Nëpër shkolla edhe këtë vit do të vazhdojnë këshillimet individuale apo grupore të prindërve, fëmijët e të cilëve (nxënës) sillen në mënyrë joadekuate dhe...

Lajmet e fundit