Ballina Etiketimet Kete vit

Etiketim: kete vit

Këta ishin njerëzit më të rrezikshëm këtë vit

Jo shumë kohë më parë, interneti përfaqësoi një forcë përmbysjeje, dhe lista e Wired e njerëzve më të rrezikshëm në internet kryesisht përbëhet nga...