Ballina Etiketimet Konkurs

Etiketim: konkurs

‘Kumanova ime’, konkurs për fotografinë më të mirë të qytetit

Komuna e Kumanovës ka shpallur konkurs për fotografi më të mira me motive të qytetit. Ftonë të gjithë profesionistës dhe amatorët e interesuar për...

Komuna e Tetovës shpall konkurs për në sferën e artit pamor...

Komuna e Tetovës ka shpallur konkurs nga sfera e artit pamor, me rastin e festave të nëntorit, duke dashur që të nxisë dhe promovojë...

Lajmet e fundit