Ballina Etiketimet Kryeprokurorja speciale

Etiketim: kryeprokurorja speciale

Janeva: Nuk flej e qetë nëse e di se dëshmitarët janë...

Flej e qetë për punën dhe procedurat që i zhvilloj por nuk flej e qetë kur më japin afate nëse nuk e bëjmë punën...

Lajmet e fundit