Ballina Etiketimet Magjari

Etiketim: magjari

THUMB/ Për të ruajtur mandatin ndryshon llagapin: “Kali i Shemës” bëhet...

Pas analizave të shumta dhe luftës me numra nëpër degë dhe nëndegë të BDI-së është vendosur që të bëhet ndryshim i mandateve nëpër njësitë...