05:37 - 28 February, 2017

THUMB/ Protestuesit shove...

#THUMB mëson një detaj nga protestat shoveniste kundër gjuhës shqipe dhe shqiptarëve ...
20:51 - 28 January, 2017

​#THUMB/ BDI arsyeton ana...

Pasi gjatë kohë kishte thumbime dhe kritika për BDI se pse ka angazhuar një kiosk të ...
23:21 - 9 January, 2017

THUMB/ BDI vendimin për h...

Pasi sot presidenti, për pak konsensual, i BDI-së Ivanovi ia dorëzoi mandatin kryetar...
19:37 - 26 December, 2016

THUMB/ Për të ruajtur man...

Pas analizave të shumta dhe luftës me numra nëpër degë dhe nëndegë të BDI-së është ve...
20:28 - 3 December, 2016

#THUMB zbulon arsyen e ve...

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti më në fund pas krejt gurrave, peripecive dhe vështirësive ...
03:05 - 19 November, 2016

#THUMB mëson arsyen e vër...

Pas ditësh të tëra investigimi dhe analizash të shumta me analistë në Maqedoni #THUMB...
16:14 - 10 November, 2016

BDI u gjen punë administr...

Një problem madhor që shqetësonte prej vitesh administratorët që merrnin pagë duke që...
21:35 - 8 November, 2016

#THUMB e gjen se cili por...

#THUMB pas shumë hulumtimeve të ekspertëve mediatik dhe të internetit e gjen se cili ...
03:20 - 1 November, 2016

THUMB/ Në Maqedoni fillon...

THUMB nga ekspertë të dietave dhe nutricionistë mëson se ka filluar aplikimi me të ma...

Të ngjashme