Ballina Etiketimet Maktel

Etiketim: maktel

“Maktel”: Gruevski dhe Mijalkov i ofrojnë 300 milion euro Ali Ahmetit

Për të shpërtuar, Gruevski dhe Milajkov, Ali Ahmetit i kanë ofruar një sumë të pabesueshme prej 300 milion euro-ve për forimimin e qeverisë. Kështu...

Lajmet e fundit