Ballina Etiketimet Ministri i puneve te brendeshme

Etiketim: ministri i puneve te brendeshme

Spasovski: Në kompjuterët e DSK-së, ka gjurmë nga të gjitha bisedat...

“Sistemi i kompjuterit, nuk bën dallim mes legales dhe ilegales, por ai krijon data-bazë dhe i nënvizon të gjitha numrat telefonik të cilat janë...

Lajmet e fundit