Ballina Etiketimet Nazist

Etiketim: nazist

Dëshmia tronditëse e Soros: Unë hebreu që në moshën 14-vjeçare bashkëpunova...

Makina çnjerëzore naziste shkaktoi katastrofa shoqërore dhe barbari të paimagjinueshme. Ndër të tjera, nazistët kryen edhe një nga gjenocidet më të mëdha në historinë...

Lajmet e fundit