Ballina Etiketimet Ndermarjet ne maeqdoni

Etiketim: ndermarjet ne maeqdoni

Sot jepet çmimi kombëtar për ndërmarrjen më të mirë në Maqedoni

Çmimi kombëtar për ndërmarrje më të mira ‘Gazeli’, e mbështetur nga MPPS dhe APRM, në kuadër të Planit operativ për programe dhe masa për...

Lajmet e fundit