Ballina Etiketimet Shendetsia

Etiketim: shendetsia

Sheqerinska: Shërim falas në spitale për të gjithë qytetarët

Qytetarët e Maqedonisë meritojnë shëndetësi publike të arritshme dhe me cilësi. Është e papranueshme në vendin tonë, në shekullin e 21, shëndeti dhe jeta...

Lajmet e fundit