Ballina Etiketimet Shkreli

Etiketim: shkreli

Lumi i Tiranës dhe disa fjalë mbi rëndësinë e emrave të...

Shkruan: Artan Shkreli "Rigllata" ose "Lumi i Tiranës" Para disa ditësh, në një takim me studentët e arkitekturës të Universitetit Shtetëror, mësova prej tyre se nuk...

Lajmet e fundit