.. C
 
 
19.06.2018
Ballina Opinione

Opinione

Opinionet, analizat dhe komente të ndryshme lidhur me zhvillimet më të rëndësihme në çdo sferë të jetës.

Nëse bën ujdi me “dreqin”, mos u shit “melaqe”!

Shkruan: Xhevdet POZHARI Nëse bën ujdi me “dreqin”, mos u shit melaqe! Hoxhë Halil Kastrati, i njohur për aktivitetet e tij bamirëse, paska zgjedhur Kadri Veselin si politikan që ta shoqërojë në familjet e varfra. Personalisht, gjithmonë...

Arbana Xharra e shet shqiptarinë për përfitime personale

Xhevdet Pozhari Arbana Xharres i paska dal sërish punë me shqiptarët e Maqedonisë. Për ca dollarë, ajo paska paralajmëruar njollosjen e radhës të bashkëkombësve të saj. Brenga e saj e përhershme mbetet “rreziku nga Turqia”,...

I dashur kryeministër, ti nuk e di pse je musliman

Keto dite eshte Ramazan, kurse sonte eshte Nata e Madhe e Kadrit. E di qe ty nuk te intereson Nata e Kadrit, sepse ti “nuk e di pse je musliman” por per hir te...

Republika BDI-tase e Maqedonisë

Edhe kur njeriu dëshiron të heshtë se është Ramazan dhe duhet të vetëpërmbahemi, Edhe kur dëshiron të manifestosh dashamirësi në shenjë të bashkëpunimit brendaqeveritar për interesa strategjike dhe kombëtare, Edhe kur dëshiron të shprehësh mirëkuptim se...

Katastrofologjia e intelek(t)ualëve francezë

Prof.Dr. Ismail BARDHI Jobesimtarët thonë: “Mos e dëgjoni këtë Kuran! Flisni e qeshni me zë të lartë, që të ndërprisni leximin e tij!” Por, Ne do të bëjmë që mohuesit të shijojnë një dënim të...

Nën udhëheqjen e Islamit edhe ju edhe besimi juaj kishit liri dhe të drejta,...

Ylldrit BOMOVA Nisma e disa personaliteteve në Francë për të hequr disa pjese nga libri i shenjtë i Islamit Kur'ani është veprimi më i ulët që tentohet të behet në dëm të fesë e cila...

Lumi i Tiranës dhe disa fjalë mbi rëndësinë e emrave të lumejve (FOTO)

Shkruan: Artan Shkreli "Rigllata" ose "Lumi i Tiranës" Para disa ditësh, në një takim me studentët e arkitekturës të Universitetit Shtetëror, mësova prej tyre se nuk e dinin emrin e Lumit të Tiranës. Në fakt nuk mund...

Hapni sytë shqiptarë, po shkruhet shumë keq për ne

Kush i pari u vendos në Ballkan – serbët apo shqiptarët ? Albanologu shqiptar Kapllan Resuli : Kosova do ti kthehet Serbisë, shqiptarët nuk janë ilirë “Albanologu “shqiptar nga Ulqini, Kapllan Resuli, por që tani mbanë...

Pse duhet Afrim Gashi të heqë dorë nga Lëvizja BESA

Shkruan: Latif MUSTAFA Një kohë të gjatë, në Maqedoni, kam përcjellur rrjedhat politike. Në përgjithësi, deri më tani, nuk kemi diçka të re, gjithçka i ngjan një “petitio principi” apo forme të logjike të mendimit...

Turqia ka investuar zero euro për ata që e mbrojnë!

Turqia zyrtare ‘ushtarë besnik’ në Kosovë i ka pasur myslimanët aktivë për shkak të lidhjes fetare. Por për ta ka bërë zero gjë, gjersa këta të fundit e kanë ‘harxhuar’ energjinë për ‘kauzën e...

Lajmet e fundit