Ballina Etiketimet Stop duhanit

Etiketim: stop duhanit

Çfarë ndodh në rrugët e frymëmarrjes kur pini duhan?

Pirja e duhanit shkakton sëmundje të rëndësishme të mushkërive duke dëmtuar rrugët e frymëmarrjes dhe qeskat e vogla të ajrit (alveolat) që gjenden në...

Lajmet e fundit