Ballina Etiketimet Urime per 7 mars

Etiketim: urime per 7 mars

Rruga e shkronjave që u përgjakën por përsëri triumfuan!

‘’Të jesh vetë i edukuar dhe i ditur është çështje individuale, por të edukosh dhe të mësosh të tjerët është edhe patriotike ‘’Prof.dr.Zeqir Kadriu Sot...

Lajmet e fundit