Ballina Etiketimet Vendimmarje

Etiketim: vendimmarje

Kuvendi në krizën më të madhe të vendimmarrjes

Kuvendi i Kosovës aktualisht ndodhet në një prej periudhave më të vështira të funksionimit të tij, thonë analistët politik dhe përfaqësuesit e organizatave joqeveritare...

Lajmet e fundit