Ballina Etiketimet Vip

Etiketim: vip

Shqiptarët as 5 % në kompanitë private T-Mobile, EVN, One-Vip dhe...

Shqiptarët nuk janë as 5 për qind të punësuar në kompanitë e njohur publike, por edhe në sektorin bankar, informon INA. Kjo përqindje është...

Lajmet e fundit